Kattens verden kan du finde meget info om katte

Afredaktionen_dk

Kattens verden kan du finde meget info om katte

Hvorfor løb min kat væk?
En kats naturlige nysgerrighed er en af ​​de primære grunde til, at det nogle gange forlader hjemmets bekvemmeligheder. At forstå årsagerne til, at katte løber væk, kan hjælpe dig med at forhindre, at det sker igen i fremtiden. Huskatte løber væk af grunde som:

· Søgning efter en ægtefælle. Dette gælder især for mandlige katte, der har en højere tendens til at vandre ud på jagt efter en hunkøn i varme.

· Jagter små dyr. Katte har et stærkt byttedrev, og nogle af dem kunne bare ikke modstå spændingen ved jagten. Din kat kan have forladt hjemmet og jagte mus, et egern eller andet bytte.

· Territory slagsmål. Katte bliver undertiden fortrængt og jagter efter en anden kat, som den overvejer at bryde sit territorium.

· Jagt på mad. Nogle katte forlader hjemmet for at gå efter en madforsyning, det har fået adgang til.


Læs mere her: https://www.kattensverden.dk/ Hvorfor løber min kat væk fra mig? Hvis din kat kommer og går og pludselig ikke dukker op i længere tid, er der også en lille chance for, at der er sket noget dårligt. Katte, der forlader hjemmet, er udsat for farer som:

· Prædation. Din kat kan være blevet angrebet af et større dyr.

· Skade eller død. Katte er ekstremt hurtige og smidige, men de kan også blive ramt af biler eller skadet på en eller anden måde, hvis de er udendørs i panik.

· Mennesker. Hvis din kat er blevet set vandrende uden opsyn, kan nogen have hentet ham og bragt ham hjem eller til et dyrehjem. Din kat kan også være blevet afhentet af dyrekontrol.



Er der andre grunde til, at min kat løber væk fra mig? Katte kan også løbe væk, fordi de ikke har det godt mentalt eller fysisk.

·       Angst. Katte kan blive ængstelige, når noget ved deres daglige rutine eller miljø forstyrres. Angste katte kan løbe væk, hvis der er en større ændring i husstanden. Find ud af, om din kat har angst, og hvordan den skal behandles.

· Alder eller sygdom. Mistede katte er undertiden for gamle eller for syge til at vende hjem. Det er heller ikke ualmindeligt at høre om døende katte, der pludselig forlader, fordi de foretrækker at være alene og hvile på deres sidste dage.

Om forfatteren

redaktionen_dk editor

Skriv et svar