Smarte Mobilholdere

Afredaktionen_dk

Smarte Mobilholdere

 

Smarte Mobilholdere 

Jeg elsker mobilholdere! De bliver anvendt på daglig vis indenfor utallige af hverdagens opgaver. Løbeholdere kan blive anvendt til en lækker løbetur, hvor jeg ikke ønsker have mobilen i lommen, da man kan risikere at man taber mobiltelefonen under turen. Med en god mobilholder til løb kan man have sin telefon sat på sin arm, så den kronisk er tæt på ens ører, hvilket er fedt, hvis man har headsets med ledninger. Men brug da trådløse headsets, når du løber! 

Der er også andre typer af mobilholdere.    

Vi har alle kendskab til den træsle situation, hvor man ikke ved ruten til sin endestation. Du skal måske til gilde hos svigermekanikken eller polterabend hos din nevø, og tiden begynder at presse dig en del. Så du hopper selvfølgelig i bilen, men du kender ikke vejen og behøver støtte. Du finder mobilen frem og indtaster din lokation og endestationen på GPSen, hvortil du begynder din tur. Man finder nemt, at sin mobil ikke vil blive liggende på deres rigtige plads, og du kan ikke finde, hvor du skal hen på GPSen. Det er her hvor mobilholdere er fænomenale. De kan være en smart løsning til denne anliggende. Måske bør man overveje en mobilholder til at fastholde din telefon i en smart position, så man når frem til rigtige tidspunkt til frokosten.  

Mobilholdere er kreeret til at skulle fastgøre mange forskellige mobil enheder, hvor mobilholderne er samarbejdsvenlige med alle enheder fra størrelse indenfor 3.3 til 5.5 tommer. Disse typer for mobilholdere er produceret med henblik på at skulle være fleksible og justerbar, så man under sin køretur nemt kan skifte vinkel og brede, så man har den dejligste køretur på landevejen. Opsætningen af mobilholderen kan gøres selv og behøver ingen form for knowhow eller redskaber, og kan gøres meget klogt. Dertil kan mobilholderen hurtigt aftages og monteres igen, så man uden problemer kan stoppe på køreture og monters mobilholderen anderledes, hvis placeringen ikke stemmer overens med din højde.   

Fordele med magnet i mobilholderen 

En mobilholder har normalt en magnet på sig, så der ikke er nogle type for væske eller lignende på bilens forrude, som derved kan irritere sit syn i fremtiden. Ved anvendelse af magnetisme ved fastgørelse af mobilholdere skal du ikke bekymre dig om mén på faretøjets forrude, da den let kan påføres og tages af uden lim eller anden væske. Den intelligente påsætningproces gør at alle mobilholdere passer præcis til alle modeller af faretøjer.   

En deluxe mobilholder kan assistere en i adskillige af hverdagens anliggende. Det er klogt, at man undersøge de forskellige mobilholdere efter hvor meget vægt de kan holde. Kvaliteten er vigtigt, da dette produkt skal opsættes på din forrude. Det kan nedsætte flere trafikale udfordringer! Hvor tit er det ikke hændt, at du sidder med mobilen for at se en besked fra en kammerat på vej hjem fra arbejdet. Med en mobilholder vil man smart kunne kigge en SMS på mobilen uden at putte andre bilister for fare. Det er samtidig ikke lovligt at have mobiltelefonen i hånden under kørsel, så du kan gøre en selv en tjeneste, at erhverve en mobilholder, så du er foruden for en omkostningstung bøde, når du næste gang skal skifte lydbog under sin kørsel.   

 

 

 

 

 

Om forfatteren

redaktionen_dk editor

Skriv et svar