Vores træning i træningscenteret

Afredaktionen_dk

Vores træning i træningscenteret

Jeg sad derhjemme og gjorde mig klar til at tage ud. Jeg aftalte at mødes med min ven. Vi skulle til træning. Vi lige startet til fitness, fordi vi gerne vil begynde at træne. Vi har aldrig gået til træning før, og det er noget ny for os. Jeg gjorde mig så helt klar og mødes med min ven. Vi mødes ved fitnesscenteret, og trænet i cirka 2 timer. Jeg brugte en masse tid på løbebåndene. Det var fordi jeg gerne ville gøre min kondi bedre. Men jeg styrker trænede også en del. Jeg skulle også træne min krop lidt. Efter valgte vi lige at tage ud og få noget at spise, så vi tog på en buffet restaurant. Der fik vi virkelig god mad, og snakket en del. Vi snakkede om, om vi skulle træne igen i morgen. Det aftalte vi så, og det var en aftale. Jeg blev ret træt efter træning, så vi valgte at smutte hjem. Da jeg kom hjem, begyndte jeg at lægge mig til at sove med det samme. Jeg var virkelig træt efter træning.

 

Næste dag:

 

Det blev så næste dag. Jeg aftalte med min ven at vi skulle træne i dag. Vi mødes så ved fitness igen. Vi fik også trænet længe i dag. Jeg tror vi trænet lidt over 2 timer. Der skete bare et uheld. Jeg tabte en vægt på min nye telefon som desværre ødelagde skærmen. Så jeg blev nødt til at få den repareret fordi min telefon virkede slet ikke. Jeg tog så sammen med min ven ned til fixphone.dk hvor jeg fik min telefon repareret. De fik heldigvis repareret den virkelig hurtigt, og jeg var så glad. Jeg må passe bedre på næste gang jeg er ude og træne med min ven, så det ikke sker igen.

Om forfatteren

redaktionen_dk editor

Skriv et svar