Fiskesteder på Sjælland

Afredaktionen_dk

Fiskesteder på Sjælland

Danmark er omringet af hav, hvilket giver rig mulighed for at fiske, hvilket er noget vi har gjort siden tidernes morgen med varierende resultater og forskellige fangster. I dag er både professionelle fiskere, der hver dag begiver sig ud på det åbne hav for at fiske som deres levebrød, og lystfiskerne, der fisker både for sjov og for at tage fangsten med hjem til aftensmaden. På grund af Danmarks beliggenhed og de mange øer, er Sjælland bestemt ikke undtaget for mange gode fiskesteder, der byder på lidt af hvert hvad angår sværhedsgrad og udfordring. Men der er i hvert fald rig mulighed for at få en god fangst, hvis man følger denne vejledning om alle de gode fiskesteder på Sjælland!

De populære pladser

En af de mest kendte steder, folk tager hen for at fiske på Sjællands nordkyst er nok Hornbæk Plantage. Det siges at der på hele stykket fra Hornbæk til Helsingør er der stor chance for at fange fisk. Idet strækket også munder ud til Øresund, hvor der oftest kan være meget strøm om natten, er der rig mulighed for at fange sig nogle store og flotte fisk. Dette kræver også at man skal bevæge sig og ikke blot stå stille med fiskestangen i håbet om at fiskene kommer til en og ikke omvendt. Et andet populært bud er Hald Strand, hvor selve sæsonen for at fiske oftest er kort, men også meget intens. Her er der mange sandrevler og oftest svære vadeforhold, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man foretrækker at fiske om natten. Læs mere her: https://boligogteknik.dk/.

Til den der ønsker lidt udfordring

Hvis man ønsker lidt mere udfordring kan man med fordel vende næsen mod Kronborg Pynten, som siges at være en af de meget få steder på Sjælland, hvor der stadig er strøm om natten, der siger spar to for en garvet fisker. Man behøver end ikke at bevæge sig ud i vandet med vaders på for både havørreden og laksen kan bide på uden de helt store problemer. Røsnæs er et af de steder, man skal komme hvis man virkelig gerne vil have lidt spænding og lidt mere plads at boltre sig på. Så længe man kommer tidligt kan man sikre sig en god plads ved spidsen eller revet, kan man få en rigtig god fangst, der vil kunne overraske enhver. Man kan også være heldig at få hele revet for sig selv om natten.

De helt store fangster

Holtug Kalkbrud er stedet man skal være, hvis man ønsker sig de helt store fangster. Hvis man går en lille tur til højre fra selve kalkbruddet byder denne plads på fluefiskning, som har indfanget mange gode resultater i løbet af årene. Sæsonen for det egentlige natfiskeri starter fra maj. Vær opmærksom på at du skal have udstyret i orden, før du giver dig i kast med at fiske her ved Holtug Kalkbrud, da det er seriøse og meget store fisk det handler om. Det ville være meget ærgerligt hvis fiskeudstyret gik i stykker, før man kunne nå at fange den helt store fisk.

 

Om forfatteren

redaktionen_dk editor

Skriv et svar