Hvad skal du give i gaver til din partner ?

Afredaktionen_dk

Hvad skal du give i gaver til din partner ?

December nærmer sig og det er lig med du skal på gavejagt til kæresten eller ægtepartneren.

Hvert år det samme cirkus med at finde gaver. Tit har din kæreste eller partner nogle utrolig dyre gaveønsker. De små er der så ikke så mange af. Værst er det uden tvivl hos mænd. De ønsker sig sjældent små nips ting. Så hvad skal man give ?

Gaverne til manden!

Man kan jo svært pakke et sæt alufælge eller en ny havetraktor under træet. Det er måske også lige i overkanten at købe et rolex ur. Så hvad giver du manden du elsker ? Ja det er et godt spørgsmål. Det gælder om at kende ham lidt, men mænd elsker at få gaver til de ting de går op i. Går han på jagt, så køb noget udstyr til dette. Er han sportsmand så er sportstøj eller udstyr et hit. Noget de fleste mænd dog elsker er en god spiritus. En flaske whiskey, cognac, rom eller anden fin spiritus er noget mænd altid kan bruge. En parfume han plejer at bruge er også god. Noget der også kan være et hit til manden er en tur ud at spise og en tur i biffen bagefter som gavekort. Du skal så nok bare acceptere at det bliver en actionfilm.

Gaverne til kvinden!

Kvinder er både nemmere og mere vanskelige på samme tid at finde gaver til. De har tit langt flere små nips ting de ønsker sig, men de er tit noget mere kræsne med de ting de vil have. Noget der altid rammer godt er sko, tasker, sminke, parfume, smykker, frækt lingeri og tøj. Men her gælder det om at være knivskarp når det kommer til det med smagen. Specielt ved tøj skal du have styr på størrelsen, ellers kan det give bagslag. Gavekort er også en mulighed, men det er en lidt flad gave. Tøser elsker at shoppe, men et gavekort er ikke for alle. En tur i badeværelset og tjek hvilken parfume der er ved at være tom virker tit godt. 

Gaver til jer!

Når det kommer til par gaver, så er en ny maskine til køkkenet eller en stor ny vase til stuen bare nedtur. Køb noget til hinanden i kan få sjov ud af. Brug december til at booste sexlivet og køb noget par relateret sexlegetøj. Det kan også være en erotisk julekalender. Det giver en fantastisk sjov og sexrig måned. Kan kun sige at man i sandheden ender med at glæde sig til december hvis dette bliver en tradition. 

Om forfatteren

redaktionen_dk editor

Skriv et svar