Sådan arrangerer du et godt babyshower

Afredaktionen_dk

Sådan arrangerer du et godt babyshower

Sådan arrangerer du et godt babyshower

Et babyshower er en fest, som den kommende mor aldrig vil glemme. Derfor er det vigtigt, at man gør sit, for at give dem en god dag. Vi har forsøgt at samle nogle af de vigtigste elementer af et babyshower i dette korte indlæg, så du ikke skal famle i blinde, hvis du skal arrangere et babyshower.

Inviter gæsterne tidligt

Det er vigtigt, at man inviterer gæsterne tidligt, når man skal arrangere en større begivenhed. Det er det for at sikre, at så mange som muligt kan deltage. Ved at invitere folk tidligt, så kan de flytte rundt, hvis de har andre ting i kalenderen, eller give en tidlig udmelding om, at de ikke kan deltage.

Når man inviterer folk, så kan man evt. gøre brug af et babyshower kort, som er en god måde, hvorpå man kan invitere folk, hvor de med det samme ved hvad det drejer sig om.

Husk at bestille mad

Det er de færreste, som ønsker at stå med ansvaret for alt maden til en begivenhed som denne. Derfor anbefaler vi, at man finder et sted, hvorfra man kan bestille mad. Hvilken mad man bestiller til et babyshower, afhænger af hvornår på dagen man afholder festen.

Mange holder et babyshower om formiddagen, hvor det kan give mening med brunch, kage og lignende. Hvis det er oppe ad eftermiddagen, så vil vi som udgangspunkt anbefale en anden menu.

Du må ikke glemme blomster

Det er en stor ting at blive mor, og derfor skal det selvfølgelig fejres på en ordentlig måde. Vi anbefaler, at man enten bestiller blomster, som man kan bruge som pynt, eller at man sørger for, at ale kommer med nogle blomster eller andet til den gravide.

Det er de færreste kvinder, som ikke vil blive glade for en buket blomster, som er købt specifikt til dem i anledningen af en stor begivenhed. Hvis man koordinerer hvilke blomster man køber, så kan man evt. bruge dem til at tage et flot billede i løbet af dagen, så den kommende mor har et minde, som hun kan gemme foraltid.

Om forfatteren

redaktionen_dk editor

Skriv et svar