Vi gjorde klar til den bedste fest nogle sinde

Afredaktionen_dk

Vi gjorde klar til den bedste fest nogle sinde

Jeg var ude i centeret med min familie. Det var virkelig hyggeligt, og vi fik virkelig hygget os. Først var vi i biografen, og så den nye Spiderman film som var kommet ud. alle havde bare snakket om den, så vi blev bare nødt til at se den. Og wow det var nok en af de bedste film jeg har set længe. Jeg forstår virkelig godt hvorfor der er så mange der hat snakket om den. Efter vi var i biografen, var vi alle virkelig sultne. Så derfor valgte vi at tage på en restaurant hvor de virkelig havde lækker buffet. Det var noget af den bedste mad jeg har fået længe. Imens vi sad på restauranten, snakkede vi om den fødselsdagsfest, som vi ville holde for min bror i næste uge. Han skulle invitere hele klassen, og han fyldte de helt store 11 år, så derfor kunne vi også godt tænke os at holde noget virkelig fedt for ham. Vi kiggede efter en masse pynt på nettet, og hvis der var andre spændene ting. Jeg havner inde på en side der hedder shop.festgear.dk, som virkelig virker spændene. De havde en masse pynt, og en hel masse forskelligt. Det som jeg fandt mest interessant, var nogle ballonbuer, som de havde. Sådan en måtte jeg bare købe til min bror. Udover det havner jeg så på en anden side som de også har. Den hedder så festgear.dk. Der ser jeg så de lejer en masse fede ting ud, og det jeg fandt mest interessant, var at de lejer telte ud. jeg snakkede så med mine forældre, om vi skulle leje et telt, til hans fødselsdag. det ville være virkelig hyggeligt, og så havde de også en masse plads. Det valgte vi så at gøre, og vi glædet os bare så meget til det hele.

Om forfatteren

redaktionen_dk editor

Skriv et svar